Over CareWel

Larissa Schoeman – van der Wel is initiatiefnemer van CareWel. Ze draagt de kleinschalige zorg een warm hart toe. De korte lijntjes, de persoonlijke omgang, het maatwerk, de prettige sfeer en het efficiënt werken spreken haar enorm aan. Door werk in verschillende functies als maatschappelijk werkster, onder meer in de gehandicaptenzorg en als coördinator Welzijn en Praktijkopleidingen, kent ze het sociale domein goed. Larissa doet het grootste gedeelte van haar werk vanuit huis maar zij kan ook zeker op locatie langs komen. 

Doordat ik zelf gewerkt heb in zowel grote als kleinschalige maatschappelijke organisaties, heb ik ervaren hoeveel administratief werk er bij kleinschalige zorginitiatieven komt kijken. Zowel beleidsmatig als qua wet- en regelgeving.

Efficiënt werken

Carewel biedt zorgondernemers ondersteuning in het papierwerk daar waar nodig is. Dit gebeurt efficiënt, zorgvuldig en met betrokkenheid. Larissa vindt het fijn mee te kunnen denken met de zorgondernemers en wil organisaties graag verder helpen. Zij maken een verschil voor hun deelnemers of bewoners.

Waar staat CareWel voor?

De naam CareWel staat voor de branche waarvoor ze werkt (de Care branche). Daarnaast geeft CareWel om mensen en om mooie initiatieven. ‘Wel’ verwijst ook naar de achternaam van Larissa, maar is daarnaast ook een natuurlijke bron.

De boom uit het logo symboliseert waar CareWel voor staat. Bomen staan vaak waar mensen samenkomen. Ze zijn sterk en flexibel en zijn van levensbelang voor mens en dier. Bomen bieden aan dieren, wat kleinschalige zorgorganisaties aan mensen bieden, onderdak en bescherming!